Comenzi METABOND - UNREGISTERED VERSION

Go to content

Main menu

SafeGuard glass protection

Produse Metabond > Produse diverse

SAFEGUARD - GLASS PROTECTION este un produs inovator, un tratament de parbriz/geam care protejează împotriva condițiilor de vreme nefavorabile, lăsând o vizibilitate foarte bună. Situațiile periculoase cauzate de vizibilitatea redusă de ploaie si întuneric nu mai sunt de actualitate cu SafeGuard. Acest tratament unic se aplică pe parbriz, geamurile laterale. Odată tratate cu SafeGuard, geamurile resping apa, ploaia și lapovița care pot estompa adesea vizibilitatea șoferului, mai ales pe timp de noapte. Zăpada și gheața pot fi îndepărtate cu ușurință. Spre deosebire de alte produse de acest gen din comerț care pot fi spălate de pe suprafață în câteva ore, tratamentul SafeGuard protejează până la 12 luni sau 20.000 km.

Notă: Folosiți imediat, odată cu activarea aplicatorului, folosiți-l în 15 minute.

Evitați suprafețele vopsite: Îndepărtați orice picătură cu o cârpă umedă.

Condiții de utilizare: nu se aplică pe suprafețele de geam care sunt umede. Temperatura de folosire între +4⁰C și +50⁰C. Produsul este destinat numai suprafețelor exterioare ale geamurilor.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:


Odată utilizat, tratamentul SafeGuard poate fi reînnoit oricând, urmărind cei doi pași și utilizând un aplicator SafeGuard nou.

Pasul 1 - Curățarea suprafeței: Curățați suprafața parbrizului de murdărie, după care degresați cu laveta Precleaner, așteptați până la uscarea completă a parbrizului. Dacă parbrizul nu este complet uscat tratamentul SafeGuard nu va adera de suprafață.

Pasul 2
- Aplicarea tratamentului: țineți ferm fiola cu aripi cu fața în jos pe suprafața parbrizului. Apăsați cele două aripi împreună până la ruperea fiolei și apariția lichidului. Ștergeți cu tamponul moale parbrizul, asigurându-se că este bine acoperit cu tratamentul SafeGuard. Când SafeGuard reacționează cu parbrizul, vor apărea picături, acest lucru este normal. După aproximativ 20 de minute ștergeți cu prosoape de hârtie până la uscare. Ștergeți orice urmă de tratament SafeGuard care ar putea să rămână pe parbriz, ștergătoare sau pe garniturile de cauciuc.

Back to content | Back to main menu