Comenzi METABOND - UNREGISTERED VERSION

Go to content

Main menu

Metabond TRUCK

Produse Metabond > Tratamente motor


Metabond M

Metabond C


Metabond Gold


Metabond Old Spezial


Metabond ECOComenzi:

0726204563
0721129606


Pret / Cantitate:

455 RON / 1 l
2184 RON / 5 l

Noua generatie de produse METABOND TRUCK este cel mai modern înnobilator de suprafețe cu nano tehnologie pentru motoarele autoutilitarelor, cu efect excepțional de reducerea frecării și de înbunătățirea lubrifierii. Este recomandat pentru motoare  noi, folosite și uzate ale autoutilitarelor, adăugat la uleiul prescris de producător.

Metabond-ul de generație nouă conține cele mai moderne compoziții de lubrifiere Low Saps, ce completează  uleiul de motor, care transportă nanoceramica în toate locurile unde apare frecare. Nanoparticulele ajung la cilindri, pistoane, rulmenți, segmenți etc. unde se depozitează și se fixează. În afară de problemele de uzură, rezolvă și problemele neetanșeității. Astfel scade semnificativ consumul de ulei, emisia de gaze nocive și mărește compresia. Datorită înnobilării suprafețelor, produsul mărește în mod semnificatic durata de viață a motoarelor.

Datorită adaosului componentei de policeramică și a celor mai moderne aditivi de ulei, Metabond TRUCK asigură lubrifiere de siguranță.

Acest lucru ușurează funcționarea internă a motorului și mișcarea părților componente, ceea ce ajută la mărirea randamentului și reducerea consumului.

Folosit
în mașini noi de la început, durata de viață a acestora se poate tripla.

MOD DE UTILIZARE:

Se poate folosi exclusiv în motoarele autotutilitarelor, utilajelor de mare capacitate, noi sau folosite.

Utilizarea produsului nu necesită calificare și folosirea unor unelte speciale, conținutul flaconului trebuie încălzit (se pune în apă caldă sau pe radiator), după care trebuie agitat flaconul. Un flacon (1 litru) se adaugă la un motor cu baia de ulei între 25-35 litri, în uleiul proaspăt schimbat. Se aplică în motorul cald și se lasă în funcțiune minim 10 minute. La următoarele schimburi de ulei se poate folosi jumătate de flacon doar pentru păstrarea efectului de înnobilare a suprafeței metalice. Pentru a beneficia de toate avantajele benefice ale produsului este recomandat folosirea unui flacon (1 litru) întreg.

Back to content | Back to main menu