Comenzi METABOND - UNREGISTERED VERSION

Go to content

Main menu

Metabond Spray cu Gaz Ecologic

Produse Metabond > Produse diverse


Metabond Spray Vielzweck

Akku Plussz


Tatu


Tatu +


SafeGuard glass protectionComenzi:

0726204563
0721129606


Pret / Cantitate:
230 RON / 300 g
303 RON / 400 g

Solutie de innobilare impotriva uzurilor cu utilizare multipla. NU se poate aplica langa nici un tip de lubrifiant. Nu este inflamabil.

METABOND SPRAY este un lubrifiant cu aerosol care innobileaza si in locurile unde nu este permis ungerea cu ulei sau vaseline. Datorita calitatii sale de curatare, indeparteaza de pe suprafete orice impuritati. Îsi face efectul si în lipsa presiunii si temperaturii. METABOND spray intra în reactie chimica cu atomii de la suprafata metalului, formand un strat monomolecular de grosime microscopica, rezistent la uzura. Îndeparteaza si umiditatea din motoare si instalatii electrice, în afara de rugina, impuritatile de sare precum si grasimile. Suprafata va fi protejata împotriva rugi-nii si coroziunii.

Nu este inflamabil, deci poate fi folosit în conditii de siguranta chiar si în domenii cu pericol de incendiu. Confera materialelor o duritate extrema, astfel suprafata materialelor la piesele uneltelor de taiere (ex.cutite) vor fi mult mai precise si netede, va creste durata de viata a acestora.

Poate sa dauneze suprafetelor de cauciuc, materialelor plastice, textilelor si suprafetelor vopsite, deci va sugeram sa efectuati probe pe suprafete putin vizibile.

DOMENII DE UTILIZARE:

Articulatii, fierastraie cu lant, instalatii de nituire, masini de taiat filete, instalatii de presare la rece , unelte pentru formare , burghie elicoidale, tarozi, filiere, fierastraie, freze, cutite de strung si raboteze, instalatii de laminat metale, motoare si instalatii electrice, broaste, zavoare, supape, piese de asamblare, unelte pneumatice, unelte de pescuit.

MOD DE UTILIZARE:

Se aplica de la o distanta de 15-40 cm pe suprafata tratata. Cu ajutorul unui tub prelungitor se poate ajunge la distante mai mari sau în locurile mai ascunse. Dupa 1-2 min produsul îsi va face efectul. NU se utilizeaza simultan cu ungere prin lubrifiere sau vaselina.

Back to content | Back to main menu