Comenzi METABOND - UNREGISTERED VERSION

Go to content

Main menu

Metabond Old Spezial

Produse Metabond > Tratamente motor


Metabond M

Metabond C


Metabond Gold


Metabond ECO


Metabond TRUCKComenzi:

0726204563
0721129606


Pret / Cantitate:

206 RON / 250 ml
3725 RON / 5 l

Vascozitatea produsului METABOND OLD SPEZIAL a fost dezvoltata in asa fel, ca sa mentina functionarea lina a motoarelor uzate.In majoritatea masinilor cca. 60% din energia medie folosita din combustibil se pierde prin rezistenta gazelor de esapament, a racirii, si a frecarii interioare la rulmenti, pistoane. segmenti, axe cu came, supape, pinioane, axe de echilibrare.

METABOND OLD SPEZIAL scade aceasta frecare cu pana la 50%, de unde rezulta cresterea puterii si reducerea consumului. Uleiul de motor transporta microparticulele oriunde exista frecare. Datorita marimii microparticulelor, acestea ajung la denivelarile din suprafetele metalice din cilindri, pistoane, segmenti, rulmenti, axe, etc., la partile aflate in frecare a acestora, unde se depun si se fixeaza

Astfel Old Spezial asigura o ungere de siguranta, datorita coeficientului mic de frecare usureaza functionarea motorului, care este baza cresterii puterii si reducerii consumului de carburant.

AVANTAJELE FOLOSIRII PRODUSULUI:

• usureaza schimbarea de viteza
• scade uzura cu pâna la 50%
• reduce costurile
scade pierderea de ulei
curatarea interioara a motorului
marirea randamentului motorului
scade consumul de combustibil
scade zgomotul de motor
• creste viata motorului
imbunatatestea caracteristicile de pornire
scade noxele emise


MOD DE UTILIZARE:

METABOND OLD SPEZIAL se poate folosi la motoare foarte uzate de orice tip, benzina, Diesel, Wankel, gaz sau cu turbo, datorita calitatii sale de ungere pana la temperatura de 1100°C.Se foloseste la autoturisme, motoare, tractoare, autocamioane, motoare de vapoare, se poate adauga la orice tip de ulei de motor mineral, semisintetic sau sintetic.

Se schimba uleiul si filtrul de ulei, se agita in prealabil flaconul, se foloseste Old Spezial in proportie de 5-10% la uleiul de motor si se parcurg un numar de km dupa adaugarea produsului.O aplicare a produsului este de ajuns pentru 30-50000 km.

Back to content | Back to main menu