Comenzi METABOND - UNREGISTERED VERSION

Go to content

Main menu

Metabond New Comet 2000

Produse Metabond > Produse de polisat


Metabond Starlight 2000

Metabond K5
Comenzi:

0726204563
0721129606


Pret / Cantitate:

49 RON / 300 ml

Gama de produse pentru finisat, reparat zgarieturi mici, lustruit caroseria autoturismelor

MOD DE UTILIZARE:


Solutie de lustruire a suprafetelor, lacurilor solicitate de conditiile meteo/ poluare. Curata si conserva, este alternativa solutiilor de curatat si a cearelor. Se agita inainte de folosire.

Se poate aplica si pe suprafetele cromate cu efect stralucit.

Nu trebuie sa ajunga pe suprafete din material plastic. Dupa numeroase aplicari, se va micsora efectul de slefuire si se va mari efectul de polisare si conservare.

Cu ajutorul unei carpe fine pentru polisare trebuie aplicat pe lacul curat cu miscari circulatorii.La aplicarea produsului cu aparat de polisare, trebuie pornit aparatul la turatie mica, iar ulterior se mareste turatia.
Nu se polisaza peste margini, iar dupa polisarea cu aparatul, trebuie finisat manual in sens invers cu o cârpa moale de polisare. Vârfurile si marginile suprafetelor trebuie curatate si polisate.

Intensitatea curatirii depinde de forta aplicarii. Dupa o uscare scurta va rezulta glazura alba, care se poate indeparta usor.

Partile din material plastic trebuie acoperite inaintea polisarii. Daca lumina soarelui este intensiva sau capota masinii este calda nu se poliseaza.

 
Back to content | Back to main menu