Comenzi METABOND - UNREGISTERED VERSION

Go to content

Main menu

Metabond Megasel Plus

Produse Metabond > Aditivi combustibil


Metabond Megalene

Metabond Megalene Plus


Metabond Megasel Plus


Comenzi:

0726204563
0721129606


Pret / Cantitate:

94 RON / 250 ml
1725 RON / 5 l

Produsul METABOND MEGASEL PLUS este un tratament de combustibil generatie noua pentru motoare diesel, care a fost dezvoltat pentru buna functionare a sistemului de alimentare cu combustibil. Înbunatateste arderea, curata supapele, mareste performanta, mareste cifra cetanica si înnobileaza suprafetele metalice în contact cu motorina. Asigura o etansare foarte buna a partilor metalice ale sistemului de injectie si mareste durata de viata a sistemului de alimentare cu combustibil.

METABOND MEGASEL PLUS rezolva numeroase probleme ce apar in timpul depozitarii, transportului sau arderii combustibililor. In practica se amesteca motorine de diverse tipuri si proveniente, ceea ce influenteaza in mod negativ stabilitatea acestora, ducand la descompunerea lor, la formarea de namoluri, la inmultirea bacteriilor si la scaderea capacitatii calorice a acestor combustibili.

Duzele de injectie colmatate, conducte infectate, filtrele si pompele murdare scad randamentul si cresc cheltuielile de intretinere. La motoarele Diesel sunt frecvente si problemele cauzate de coroziune, de formarea ruginii si a acizilor precum si de apa din combustibil.

Datorita efectului de superfinisare a METABONDULUI, suprafetele care sunt in contact vor asigura o etansare foarte buna, in acest fel puterea motoarelor va creste considerabil, dar va creste si durata lor de viata. Prin realizarea unui regim de pulverizare-dozare adecvat va creste de asemenea eficienta duzelor de injectie.

Chiuloasa va fi curatata de calamine iar urmele de apa vor fi indepartate din sistem. METABOND MEGASEL PLUS arde practic fara cenusa (nu contine metale si substante anorganice) este compatibil cu toate felurile de combustibil pe baza de hidrocarbura si nu se poate extrage din amestec.

METABOND MEGASEL PLUS impiedica formarea de calamina, scade procentul de gaze arse incomplet (fumul de Diesel) si celelalte gaze nocive emise.

AVANTAJE:

• mareste cifra cetanica cu 8 %, imbunatateste arderea, mareste puterea
• produce o economie de combustibil de 5-15%
• scade cheltuielile de întretinere, scade uzura
• scade cantitatea de gaze nocive emise
• usureaza pornirea la rece, împiedica formarea ghetii
• unge chiuloasa
• curata toate conductele de alimentare cu combustibil, impiedica depunerea de calamina
• dizolva depunerile de pe supape
• este anticoroziv, împiedica formarea ruginii, mareste durata de viata a sistemului de alimentare cu combustibil
• neutralizeaza acizii

MOD DE UTILIZARE:

În primul rand este destinat motoarelor diesel cu ardere interna pentru tratarea combustibilului si sistemului de alimentare cu combustibil, inclusiv motoarele diesel cele mai moderne cu injectie directa. Poate fi folosit la turbine diesel, arzatoare cu motorina, motoare diesel cu ardere interna.

La alimentare la fiecare 10 litri de motorina se va adauga 6-9 ml în rezervor înainte de alimentare. Efectul complet de curatare apare dupa folosirea a 250 litri de combustibil tratat. Marirea cifrei cetanice cu 8 % se realizeaza la adaugarea a 9 ml de Megasel Plus la 10 litri de motorina. A nu se folosi la combustibil biodiesel pur! La combustibili minerali sau amestecuri cu biodiesel se foloseste doar daca procentajul acestuia nu depaseste 10%! Scaderea punctului de soldificare poate fi atinsa prin adaugarea de petrol.
METABOND MEGASEL PLUS se poate amesteca cu combustibilul inainte de introducerea lui in rezervor, dar se poate introduce cantitatea recomandata si direct in rezervor inaintea alimentarii cu combustibil.

ATENTIE! METABOND MEGASEL PLUS este inflamabil, de aceea trebuie evitat contactul dierct al produsului cu focul deschis. A se evita contactul cu suprafetele lacuite sau vopsite!


Back to content | Back to main menu