Comenzi METABOND - UNREGISTERED VERSION

Go to content

Main menu

Metabond HT

Produse Metabond > Vaseline


Metabond EP 1,5 / EP 2 Hi-Tech

Metabond WF


Metabond NANO MM


Metabond EP2


Metabond EP00Comenzi:

0726204563
0721129606


Pret / Cantitate:

213 RON / 400 g

Vaselina METABOND HT pentru presiuni mari si temperaturi ridicate, cu aditivi EP modificati si material microceramic care favorizeaza alunecarea.
Aceasta vaselina pe baza de aluminiu complex, de mare performanta, a fost obtinuta in urma celor mai noi si moderne descoperiri in domeniu.

AVANTAJE:

Simplifica operatiunile de depozitare,intrucit se poate utiliza in cele mai diferite locuri, la toate tipurile de masini si agregate industriale, ca unsoare multifunctionala. Aditivarea microceramica imbunatateste proprietatile la functionarea in regim critic.

Produsul rezista la solicitari mecanice foarte mari, este rezistent la apa si se poate utiliza la ungerea lagarelor de alunecare, respectiv la piese cu coeficient de frecare relativ ridicat, ca de exemplu, rulmenti cu role conice, rulmenti cu role cilindrice, rulmenti cu autofixare si lagare cu autofixare, toate intr-un domeniu larg de temperaturi in exploatare.

Ca efect al aditivului special EP,in timpul solicitarii, virfurile rugozitatilor din zonele de frecare se deformeaza plastic aproape fara pierdere de material datorita ungerii microfluide, canalele de rugozitate se umplu si se ung, scade frecarea si se imbunatateste substantial capacitatea de suportare a sarcinilor. Este un produs corespunzator pentru ungere si functionare in regim critic.

DOMENII DE UTILIZARE:

• La ungerea lagarelor de alunecare si rostogolire si la solicitari mari ;
• În domeniu de turatii de la cele mici la cele mari,
• În plaja de temperaturi de la cele scazute la cele ridicate ;
• Ca vaselina universala si pentru ungerea generala a masinilor;
• În zone de ungere pretentioase;
• Asigura o etansare buna, rezistenta in locuri umede sau cu impuritati;
• Domeniu de temperatura pentru utilizare: -30 / +220 C.

Produsul se poate pompa bine, se poate transmite bine, chiar si in conducte lungi.
Este o vaselina multifunctionala, corespunzatoare pentru vehicule, utilaje industriale, agricole si de constructii, chiar si in cazul in care trebuie utilizata in conditii grele.

MOD DE UTILIZARE:

Este identic cu cel al vaselinelor obisnuite. Prevederile constructorilor de rulmenti trebuie respectate.
Un avantaj suplimentar: se amesteca cu cele mai multe tipuri de unsori, astfel schimbarea tipului de unsoare nu este o problema.


Back to content | Back to main menu