Comenzi METABOND - UNREGISTERED VERSION

Go to content

Main menu

Metabond H

Produse Metabond > Cutie de viteze


Metabond GT

Comenzi:
0726204563
0721129606


Pret / Cantitate:
195 RON / 250 ml
3515 RON / 5 l


METABOND H este un ulei special, in amestec cu alte hidrocarburi si a fost creat special pentru reducerea frecarii si uzurii la metale feroase, precum si pentru realizarea unei economii de energie la instalatiile hidraulice.

METABOND H se leaga chimic de atomii de metal superficiali, tratind astfel un strat microscopic cu actiune la nivel molecular, protector si rezistent la uzura.

AVANTAJE:


METABOND H s-a dovedit extrem de eficient si in cazul robotilor industriali.
Tratarea instalatiilor hidraulice aferente acestora cu METABOND H reduce considerabil uzura si incalzirea pieselor componente si permite cresterea sarcinilor mecanice si hidraulice de uzinaj.

MOD DE UTILIZARE:


METABOND H se utilizeaza cu eficienta mai ales la instalatiile mobile si utilaje cu regim continuu (unde exista organe de masini supuse la solicitari ridicate,in conditii de temperaturi ridicate, ca de ex. utilajele miniere) si la cele cu deplasari rapide si frecvente (utilaje si instalatii hidraulice tehnologice, masini de injectat, ciocane pneumatice, pompe centrifugale sau cu piston).

Se recomanda folosirea METABOND H in proportie de 5%, adica 50 ml la 1 litru de ulei hidraulic.
In unele aplicatii speciale, pentru cresterea efectului de protectie la uzura, este posibila cresterea proportiei de METABOND H.

Pentru instalatii cu cantitati mari de ulei hidraulic se aplica in proportie de 2% la primul tratament si 1% in tratamentele ulterioare.
În situatii speciale la pompele hidraulice si elementele de comanda se poate face un circuit local, care sa asigure tratarea acestora cu procent mai ridicat de METABOND H.

Back to content | Back to main menu