Comenzi METABOND - UNREGISTERED VERSION

Go to content

Main menu

Metabond EP 1,5 / EP 2 Hi-Tech

Produse Metabond > Vaseline


Metabond WF

Metabond HT


Metabond NANO MM


Metabond EP2


Metabond EP00Comenzi:

0726204563
0721129606


Pret / Cantitate:

213 RON / 400 g

Vaselina METABOND TIP 1,5 HI-TECH este un lubrifiant exceptional cu intrebuintari multiple, supraalcalin, utilizabil la temperaturi ridicate.

Sulfonatii de calciu complecsi si adaosul de penetratie 1.5 combinata cu METABOND EP grasii confera proprietati comportamentale si calitative nemaiîntalnite la unsorile pe baza de litiu sau alte tipuri de unsori.

AVANTAJE:


VASELINA METABOND TIP 1,5 HI-TECH, TIP 2 HI-TECH protejeaza suprafetele impotriva coroziunii si nu este solubila in apa si apa sarata si pe langa reversibilitate, ofera o stabilitate perfecta in domeniul de temperatura cuprinsa intre -40° si +300°C, respectiv -23°si +290°C.
Un avantaj suplimentar: se amesteca in proportie de 15-20% cu cele mai multe tipuri de unsori (pe baza de litiu sau altele), astfel schimbarea tipului de unsoare nu este o problema.

DOMENII DE UTILIZARE:

In medii foarte agresive mine, cariere, agricultura, armata si industria constructoare de masini, articole casnice, masini agricole, utilaje miniere si de constructii, autovehicule, instalatii si sisteme de actionare pentru nave, rulmenti, planetare, presgarnituri, sisteme automate de ungere etc.

 
Back to content | Back to main menu