Comenzi METABOND - UNREGISTERED VERSION

Go to content

Main menu

Metabond ECO

Produse Metabond > Tratamente motor


Metabond M

Metabond C


Metabond Gold


Metabond Old Spezial


Metabond TRUCKComenzi:

0726204563
0721129606


Pret / Cantitate:

156 RON / 250 ml
2730 RON / 5 l

Noua generatie de produse METABOND ECO, este cel mai modern înnobilator de suprafețe cu nano tehnologie pentru motoarele autoturismelor, cu efect excepțional de reducerea frecării și de înbunătățirea lubrifierii. Este recomandat pentru motoare  noi, folosite și uzate, pe benzină, motorină și gaz ale autoturismelor, adăugat la uleiul prescris de producător.

Metabond-ul de generație nouă conține cele mai moderne compoziții de lubrifiere Low Saps, ce completează  uleiul de motor, care transportă nanoceramica în toate locurile unde apare frecarea. Nanoparticulele ajung la cilindri, pistoane, rulmenți, segmenți etc. unde se fixează. În afară de problemele de uzură, rezolvă și problemele neetanșeității. Astfel scade semnificativ consumul de ulei, emisia de gaze nocive și mărește compresia. Datorită înnobilării suprafețelor, produsul mărește în mod semnificativ durata de viață a motoarelor.

Datorită adaosului componentei de policeramică și a celor mai moderne aditivi de ulei, Metabond ECO asigură lubrifiere de siguranță.

Acest lucru ușurează funcționarea internă a motorului și mișcarea părților componente, ceea ce duce la mărirea randamentului și micșorarea consumului.

Folosind în motoare noi de la început, durata de viață a acestora se poate tripla. Particulele policeramice au o importanță  semnificativă în tehnica modernă de ungere. Distanța dintre suprafețele metalice ale pieselor din interiorul motoarelor și transmisiilor între care apare frecarea este foarte mică, ( deseori numai de 1 micron), astfel microparticulele de mărime mai mare nu aderă la suprafețele metalice.

DOMENII DE UTILIZARE:

Se poate folosi exclusiv în motoarele autoturismelor noi sau folosite, pe benzină, diesel și GPL.

MOD DE UTILIZARE:


Utilizarea lui nu necesită calificare și folosirea unor unelte speciale, conținutul flaconului trebuie încălzit (se pune în apă caldă sau pe radiator), după care trebuie agitat flaconul. Un flacon (250 ml) se adaugă la un motor (4-8 litri de ulei), în uleiul proaspăt schimbat. Se aplică în motorul cald și se lasă în funcțiune minim 10 minute. La următoarele schimburi de ulei se poate folosi jumătate de flacon  doar pentru păstrarea efectului de înnobilare a suprafeței metalice. Pentru a beneficia de toate avantajele benefice ale produsului este recomandat folosirea unui flacon (250 ml) întreg.

Back to content | Back to main menu