Comenzi METABOND - UNREGISTERED VERSION

Go to content

Main menu

Metabond CL

Produse Metabond > Curatare motor
Comenzi:
0726204563
0721129606


Pret / Cantitate:
90 RON / 250 ml


METABOND CL Solutie pentru curatarea interiorului motoarelor High Tech pentru motoare Otto, diesel sau pe gaz pentru transmisii si diferentiale pentru 5-8 litri de ulei.

Datorita componentilor sai diluanti îndeparteaza depunerile rasinoase si impuritatile din sistemul de ungere. Mareste durata de viata a catalizatorului, mareste randamentul motorului, compresia, scade consumul de ulei si de combustibil. Nu ramane in urma acid în motor care sa afecteze uleiul proaspat.

La folosirea adecvata se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare un dezavantaj in urma utilizarii produsului!

AVANTAJE:


Depunerile solide sunt dizolvate si mentinute în stare lichida pana se pot scurge cu uleiul uzat. Astfel nu se pot cauza infundari în canale de ungere cu diametru mic, fata de alte produse similare ieftine. La motoare mai uzate cu folosirea acestuia se va mari si se va echilibra compresia pe cilindri.

MOD DE UTILIZARE:

METABOND CL se utilizeaza la motoare noi sau uzate, pe benzina, diesel sau turbo, la diferentiale, transmisii, la curse sportive in industrie etc.

Se introduce in uleiul încalzit care va fi schimbat, se mentine motorul in stare de functionare 10-15 min. Continutul unui flacon de 250 ml se poale folosi In 5-8 litri de ulei la autoturisme, iar la utilaje la 10-15 litri de ulei. Cu cat este mal mic procentajul produsului fata de uleiul de motor utilizat, cu atat mai mult timp trebuie mentinut în stare de functionare in termenul de 10-15 minute. Ulterior se schimba uleiul si filtrul de ulei.


Back to content | Back to main menu