Comenzi METABOND - UNREGISTERED VERSION

Go to content

Main menu

Metabond C

Produse Metabond > Tratamente motor


Metabond M

Metabond Gold


Metabond Old Spezial


Metabond ECO


Metabond TRUCKComenzi:

0726204563
0721129606


Pret / Cantitate:

195 RON / 250 ml
3515 RON / 5 l

METABOND C este un ulei special, recomandat pentru utilaje, motoare mai vechi in amestec cu alte hidrocarburi, fiind un agent care innobileaza suprafetele.

Nu este un aditiv si nu modifica calitatile fizico - chimice ale uleiului. METABOND C intra in reactie cu atomii de pe suprafetele pieselor metalice si formeaza pe suprafetele acestora un strat de protectie microscopic, foarte fin si rezistent la uzura. Stratul protector realizat de METABOND C este de natura chimica este foarte aderent la suprafata ceea ce asigura o protectie la uzura chiar si in cazul pornirilor la rece.

AVANTAJELE FOLOSIRII PRODUSULUI:

reduce frecarile si uzura;
reduce consumul de combustibil;
creste durata de utilizare normala;
asigura o pornire usoara;
mareste efectul de ungere;
creste randamentul motorului;
protejeaza impotriva coroziunii;  
reduce cheltuielile de intretinere si service;
curata interiorul instalatiilor si motoarelor;
mareste efectul de ungere.

MOD DE UTILIZARE:

METABOND C se utilizeaza la instalatii hidraulice, macarale, compresoare, masini de prelucrare a metalelor, reductoare de putere etc.

Se adauga direct in lubrifiant in proportie de 5% (la un litru de ulei 50ml) - la prima tratare,in ulei nou, la schimb de ulei. Reducerea zgomotului se observa dupa 1-3 minute, celelalte avantaje vor fi sesizabile dupa 150-300 km. Nu se va aplica o singura data.Se recomanda folosirea lui la fiecare schimb de ulei in proportie de 2,5% pentru intretinerea suprafefetei tratate.

Back to content | Back to main menu