Comenzi METABOND - UNREGISTERED VERSION

Go to content

Main menu

Cum actioneaza

Despre Metabond

METABOND formeaza pe cale chimica un strat protector neted, pe suprafata metalelor supuse frecarilor. Stratul de grosime moleculara rezista la cele mai mari solicitari . Impiedica contactul direct metal pe metal la piesele in miscare, reducand astfel frecarile. In timpul functionarii netezeste suprafetele in contact. Astfel pelicula de ulei lubrefiant devine mai uniforma decat fara utilizarea METABOND-ului (se apropie de frecarea lichida ideala).

Prin structura sa exceptionala lucreaza direct cu suprafata metalelor aflate in frecare: intrind in adancime de o molecula (cativa microni) innobileaza metalul propriu modificand structura initiala. Astfel se formeaza o suprafata foarte neteda si foarte dura creand un mediu ideal pentru lubrifierea cu ulei.

METABOND nu modifica toleranta motoarelor, nu se depune nimic pe suprafata camasii, a pistonului, etc. de aceea este recomandat si la motoarele noi sau care sunt Intr-o stare foarte buna.

Exceptia sunt METABOND GOLD care poate fi folosit atat la motoare noi cat si uzate reducand substantial noxele si nivelul de zgomot si METABOND OLD SPEZIAL destinat pentru motoare foarte uzate, contin METABOND C si policeramica MKG care se depune in gaurile de uzura unde este nevoie de depuneri, dar si noile produse METABOND ECO si METABOND TRUCK. Acolo unde nu exista uzura (de ex. partea superioara a camasii) lucreaza ca celelalte produse METABOND.1
 Roata dintata a cutiei de viteze a unei masini de curse netratata cu METABOND, dupa parcurgerea distantei de 1.200 km.2   Roata dintata a cutiei de viteze a unei masini de curse tratata cu METABOND, dupa parcurgerea distantei de 3.500 km.

Back to content | Back to main menu