Comenzi METABOND - UNREGISTERED VERSION

Go to content

Main menu

Akku Plussz

Produse Metabond > Produse diverse

AKKU PLUSSZ este capabil să micşoreze în mare măsură “îmbătrânirea” acumulatorului. Acumulatoarele care au capacităţi reduse (se încarcă foarte greu – se descarcă repede), se înbunătăţesc foarte mult.

Pornirile la rece se înbunătăţesc. Dacă utilizând circuitul electric reducem stratul de sulfat, ca rezultat vom obţine un curent mai mare de la acumulator.

Din energia (2-5mA) preluată din acumulator produce o undă specială, o înmagazinează, după cca. 15 sec. o trimite înapoi în acumulator

Acest impuls pentru o perioadă foarte scurtă (100-200 nanosec.) atinge 80-100 A. Datorită impulsurilor, stratul de sulfat se formează mai greu, mai încet, iar sulfatul depus pe partea exterioară a plăcilor se descompune. Energia preluată de la acumulator este nesemnificativă, deoarece curentul de autodescărcare (când acumulatorul nu funcţionează) este de 15-20 mA. Se poate spune, că circuitul electric utilizează energia care oricum s-ar pierde.

MOD DE FOLOSIRE:

Se foloseste la acumulatoare normale acide cu tensiune de 12V.

Când montăm cablurile circuitelor pe bornele acumulatorului, să le firăm cât mai repede pentru că circuitul începe să funcţioneze imediat şi după cca. 20-30 sec. apare primul impuls, apoi din 15 în 15 sec. apar impulsurile. Dacă contactele nu sunt suficient strânse, apar scântei, dar care nu prezintă pericol. La montarea corectă LED-ul va pâlpâi din 15 în 15 sec.

 
Back to content | Back to main menu